Deutsch
Uw vakantiehuis verhuren?
 
Ons zusterbedrijf: eifel-moezel-vakantiehuizen.nl 
 
biedt u de mogelijkheid!


Het verhuren van uw vakantiehuis in de periodes dat u er zelf geen gebruik van maakt kan u een zeer goed rendement opleveren. Gesteld mag worden dat een gemiddeld jaar rendement tussen de 7% en 10% mogelijk is.

De vraag is alleen: Gaan wij het verhuren in eigen beheer of laten wij het verhuren door een professionele verhuurorganisatie. Om tot een juiste beslissing te kunnen komen hebben wij voor u de voor- en nadelen op een rij gezet.

Verhuren in eigen beheer

Voordelen

U bent geen kosten verschuldigd aan de verhuurorganisatie.


Nadelen:

Het plaatsen en onderhouden van uw advertenties,

Het verzorgen van de optimale vindbaarheid van uw vakantiewoning op de zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing,

Telefonische bereikbaarheid voor het beantwoorden van de vragen van aspirant huurders,

Het bijhouden van administratie en boekingen,

Het verzorgen van adequate schoonmaak na iedere verhuurperiode,

Het verzorgen van een permanent vast sleuteloverdracht adres,

Eindcontrole na iedere verhuurperiode,

Het (laten) uitvoeren van (spoed) reparaties aan- of vervangen van gebruiksvoorwerpen, behorend bij uw vakantiewoning (elektrische apparaten en dergelijke),

Eventuele problemen moeten door u op afstand worden opgelost.


Verhuren door Eifel Moezel Vakantiehuizen


Nadelen:

U bent een percentage verschuldigd aan Eifel Moezel Vakantiehuizen.


Voordelen:

Eifel Moezel Vakantiehuizen garandeert de betaling vóór aankomst van de huurders,

Geen omslachtige correspondentie of telefoongesprekken meer met aspirant huurders,

Geen financiële onzekerheden meer met betrekking tot het incasseren van de huursom,

Uw verhuuradministratie wordt voor u verzorgd en deze kunt u te allen tijde zelf direct online inzien,

Geen dubbele boekingen meer,

Geen eigen website of advertenties meer nodig,

Bij iedere reservering van uw vakantiewoning wordt u direct op de hoogte gesteld en u kunt te alle tijden alle reserveringen online inzien,

Maximale tevredenheid van de huurders door directe aanwezigheid van onze medewerkers die de huurders met raad en daad kunnen bijstaan.


Eifel Moezel Vakantiehuizen is een gerenommeerde verhuurorganisatie die openheid, kwaliteit en zorgvuldigheid hoog in het vaandel draagt. Eifel Moezel Vakantiehuizen kan bogen op een ruime ervaring in de markt van vakantiehuizen.

Haar werkgebied (in tegenstelling tot andere verhuurorganisaties) en specialisatie is gelegen in de Eifel, Hunsrück en in het Moezel gebied. Eifel Moezel Vakantiehuizen is zelf gevestigd in het Eifel gebied en is mede daarom goed bekend met de plaatselijke marktomstandigheden- en verhuurmogelijkheden.

Uw vakantiehuis of appartement met een zo hoog mogelijke netto jaar opbrengst verhuren is ons vak.

 

Wat mag u van ons verwachten?

1. Kwaliteit en service

Het internet is ons belangrijkste verkoopkanaal. In deze huidige tijd wordt veruit het grootste deel van alle boekingen voor vakantiewoningen verricht via het internet. Het mag dan ook als vanzelfsprekend worden beschouwd dat wij als verhuurorganisatie gezorgd hebben voor een kwalitatief hoogstaand boekingsprogramma, waarbij het zelfs mogelijk is om gemakkelijk te reserveren vanaf een tablet of mobiele telefoon.

Op de website van Eifel Moezel Vakantiehuizen kan de aspirant huurder direct zien welke periodes nog beschikbaar zijn, waarna hij of zij direct kan reserveren.

Uw vakantiewoning wordt gepresenteerd met een ruim aantal hoge kwaliteit foto’s en uitgebreide en eerlijke beschrijvingen. Op deze wijze is het duidelijk voor de aspirant huurder wat hij of zij kan verwachten. Dit zorgt voor tevreden huurders die graag weer terugkomen.

Binnen 24 uur na de reservering ontvangt de huurder een bevestiging per e-mail.

2. Marketing

Een hoge bezettingsgraad kan alleen worden bereikt wanneer uw vakantiewoning snel gevonden kan worden op het internet. Daarom zorgt Eifel Moezel Vakantiehuizen ervoor dat uw vakantiewoning via onze website snel gevonden kan worden door zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing.

Middels diverse acties worden bestanden opgebouwd van potentiële klanten voor directe marketingdoeleinden.

3. Onze samenwerking

Alle vakantiehuizen worden periodiek gecontroleerd door uw vaste contactpersoon. Na elke verhuurperiode wordt door één van onze medewerkers uw woning geïnspecteerd en worden eventuele benodigde reparaties of vervangingen, na overleg met u, uitgevoerd.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Daarin kunnen wij de diverse mogelijkheden en kosten toelichten.