Deutsch
Eifel Immo Deutschland
Udler €189.000
54552
€ 189.000
verkocht

Vakkundig gemoderniseerd (2016), bijzonder vrijstaand huis met terrassen, fraaie tuin met Sauna, eigen parkeerplaatsen en een prachtig uitzicht in een landelijke idylle in het land van vulkanische meren.

Dit ruime (vakantie) huis met wijds uitzicht is gelegen in de gemeente Udler (omgeving Gillenfeld-Manderscheid) midden in de Vulkaneifel in Rijnland-Palts en biedt een ideale accommodatie voor een wandel- of fietsvakantie, ontspanning bij de vulkanische meren en warmwaterbronnen en genieten in een landelijke idylle. Door de ligging van het object op de berg heeft U een prachtig vrij uitzicht op het dorp en de omliggende dalen.

Uiteraard is dit luxe huis zeer geschikt voor permanente bewoning. Indien gewenst is het eenvoudig mogelijk beide delen met een trap te verbinden.

Uw privé, omheinde tuin direct achter het huis met Sauna biedt volop gelegenheid te genieten van het buitenleven. Direct voor het huis zijn nog twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Het huis met twee verdiepingen is volledig gemoderniseerd in 2016 en is daarom uitgerust met alle moderne voorzieningen voor een comfortabel verblijf.

De buitenkant is van hoge kwaliteit. Een prachtige lavasteen wand flankeert de oprit. Ernaast is een prachtig tuinhuis met een minibar en een speelruimte, die uitnodigt tot leuke tuinfeesten.

Het huis bevindt zich in een zeer goede staat met een groot gazon, op de begane grond een leuk terras, op de eerste verdieping een mooi overdekt balkon.

Indeling:

Op een totaal woonoppervlakte van 110 m² vindt u (een van hen met een eigen, en-suite toilet) twee woon-en eetkamers, twee slaapkamers en twee moderne badkamers.

De woonkamer op de 1e verdieping is ook bruikbaar als extra slaapkamer.

De stenen muren binnen zijn voorzien van behang, en indien wenselijk, eenvoudig aan uw eigen smaak aan te passen.

Op de begane grond bevindt zich de lichte woonkamer met een prachtig uitzicht , daarnaast gelegen de top moderne keuken voorzien van de nieuwste apparatuur, zoals keramische kookplaat met elegante afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vriezer.

De vloer op de eerste verdieping is voorzien van speciale geluidsdemping voor 100% privacy.

Een trap naar buiten leidt naar de boven verdieping met slaapkamer, woonkamer, badkamer en keuken. De designkamer met rode rozen heeft een eigen badkamer met een douche, een wastafel, een grote spiegel en een toilet.

De water-, kanaal- en stroomaansluitingen zijn verbonden met het openbare werken.

Op dit moment wordt het huis met succes gedeeltelijk verhuurd als vakantiewoning, maar gebruik van combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk:

1. Permanente bewoning.

2. Deels eigen gebruik en bijvoorbeeld 1e verdieping als appartement te verhuren

3. Volledige verhuur als belegging met deels eigen vakantie gebruik.

Locatie beschrijving:

Uw huis ligt op ongeveer 5 minuten van het centrum van het dorp Udler met een middeleeuwse kerk en een goede selectie van winkels, cafés en restaurants. Het dichtstbijzijnde vulkaanmeer bereikt U in slechts enkele minuten. Ontdek een gevarieerde omgeving op een van de vele wandel- en fietsroutes in de directe omgeving van uw huis, daarna ontspannen op het vulkanische meer.

De snelweg naar Keulen/Koblenz/Trier bereikt U binnen 10 minuten.

Koperprovisie:3,57% incl. B.T.W.