Deutsch

Investerings- of vakantie/woonhuis met ruim gastenverblijf in Klotten (Moezel), directe nabijheid van Cochem-Zell, geheel gemeubileerd en gerenoveerd, circa 60 meter van de Moezel en restaurants.

De stad Cochem is in 10 minuten te bereiken.

 

Op dit moment wordt het zeer succesvol volledig verhuurd als vakantiehuis voor grote groepen, maar eigen gebruik met verhuur van een gastenverblijf is ook een goede optie.

Klotten is erg populair vanwege de ligging. Vakantiepark Klotti ligt in Klotten.

 

Begane grond:

Gang,

Appartement met woonkamer met toegang tot het terras en kleine tuin, eetkamer, keuken met inbouwapparatuur,

Wc.

Eerste verdieping:

Gang,

Ruime slaapkamer,

Badkamer met toilet en wastafel.

 

Tweede verdieping:

Twee ruime slaapkamers,

Kinder slaapkamer,

Badkamer met toilet en wastafel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gasthuis:

Begane grond:

 

Zeer ruime gemeenschappelijke ruimte,

Keuken met inbouwapparatuur.

 

Eerste verdieping:

Terras,

3 slaapkamers, waarvan 2 met douche,

Badkamer,

Wc.

 

Tweede verdieping:

4 slaapkamers waarvan 1 met douche,

Wc.

Alle ramen en badkamers in het pension zijn in 2021 vernieuwd.

 

Extra:

Olie verwarmer,

Ramen met dubbelglas.

 

Energiecertificaat in behandeling.

Makelaarskosten 3% excl. BTW.

Disclaimer

Alle websites, welke gebruikt worden door Eifel Immo Deutschland, zoals Eifel Immo Deutschland.de, Eifel Immo Deutschland.nl, Immowelt.de en Immonet.de zijn bedoeld om geïnteresseerden in onroerend goed (warenhuizen, appartementen, eengezins-/meergezinswoningen, appartementen, bouwpercelen en commercieel onroerend goed evenals onroerend goed in Duitsland te informeren over aanbiedingen namens de eigenaren. Dit geldt zowel voor aan- en verkopen als voor verhuur en verhuur zijnde niet-bindende informatie.

Eifel Immo Deutschland en haar informatiebronnen gaan zeer zorgvuldig om met de informatie, maar staan in geen geval in voor de volledigheid, juistheid en betrouwbaarheid van de gegevens en data welke zij van de eigenaren ontvangen heeft. Dit geven wij alleen door.

Eifel Immo Deutschland, de eigenaar, de bedrijfsleider, haar medewerkers en de informatiebronnen evenals de websitebeheerder nemen uitdrukkelijk afstand van elke aansprakelijkheid voor de correctheid en/of inhoud van de informatie op haar website(s), exposé(s) en de daarbij behorende links en URL's.