Deutsch
Eifel Immo Deutschland
Burgen € 249.000
54472
€ 249.000
beschikbaar

Te koop in de prachtige Moezelstreek ruime een-/tweegezinswoning (wijn- en vakantieoord Burgen) met bijgebouw (volledig vernieuwd dak) met dubbele garage, feestruimte en berging direct aan de overkant van de woning.

Burgen is het "bruggendorp". Door het dorp stroomt de Frohnbach. Hier alleen al zijn er 19 bruggen en loopbruggen.

Burgen wordt gekenmerkt door een vredige landelijke idylle in schone en gezonde lucht. Er is geen doorgaand verkeer en in plaats daarvan rustgevende vrede en rust.

Deze woning biedt vele mogelijkheden, bijvoorbeeld als permanente bewoning met een groot gezin, of als onderdeel van een vakantieverhuur of als beleggingspand met een complete vakantieverhuur.

Indeling:

Begane grond;

Gang (7,96 x 1,34),

Ruime woonkamer (5.76 x 4.32),

Woonkeuken met inbouwapparatuur (3.21 x 3.04),

Slaapkamer (4,60 x 3,83)

Badkamer met ligbad, douche, wastafel, toilet (3.47 x 1.93).

Eerste etage:

Gang (3.54 x 1.75),

Woon-/slaapkamer met balkon (5,76 x 4,32),

Slaapkamer (4,88 x 3,87),

Badkamer met ligbad, douche, wastafel, toilet (3.54 x 2.10),

Woonkeuken met inbouwapparatuur en bergkast (3.80 x 3.52).

Tweede etage:

Gang (3,46 x 1,54),

Slaapkamer (4,48 x 4,36),

Slaapkamer (4,78 x 3,94)

Slaapkamer (4,60 x 3,78)

Kinderslaapkamer (3,72 x 2,16).

Extra:

Dubbel glas,

Dak in leisteen (in de afgelopen jaren ongeveer 50% vernieuwd),

Bijgebouw met dubbele garage (dak volledig vernieuwd),

Stookolie (circa 1998), brander vernieuwd in 2020,

Opslag,

Kelder,

Snel glasvezel internet aanwezig.

Ligging:

Burgen behoort tot de gemeente Bernkastel-Kues en biedt ook vakantiegangers alle mogelijkheden om te ontspannen. Burgen biedt alle mogelijkheden voor wandelen, fietsen, ponyrijden, paragliden en ballonvaren.

Rond het water, midden in de omgeving;

Moselbad Bernkastel-Kues (5 minuten met de auto), verwarmd buiten- en binnenzwembad met grote speeltuin, sport- en ligweide,

Vitelliusbad in Wittlich (15 minuten met de auto), modern buiten- en binnenzwembad met tal van attracties - peuterbad met verschillende glijbanen (reuzenglijbaan 64 meter), sportzwembad, bubbelbad, waterval en stroomkanaal en 20.000 m² speel- en ligweide .

Aankoopprovisie 3% excl. B.T.W.

Disclaimer

Alle websites, welke gebruikt worden door Eifel Immo Deutschland, zoals Eifel Immo Deutschland.de, Eifel Immo Deutschland.nl, Immowelt.de en Immonet.de zijn bedoeld om geïnteresseerden in onroerend goed (warenhuizen, appartementen, eengezins-/meergezinswoningen, appartementen, bouwpercelen en commercieel onroerend goed evenals onroerend goed in Duitsland te informeren over aanbiedingen namens de eigenaren. Dit geldt zowel voor aan- en verkopen als voor verhuur en verhuur zijnde niet-bindende informatie.

Eifel Immo Deutschland en haar informatiebronnen gaan zeer zorgvuldig om met de informatie, maar staan in geen geval in voor de volledigheid, juistheid en betrouwbaarheid van de gegevens en data welke zij van de eigenaren ontvangen heeft. Deze geven wij alleen door.

Eifel Immo Deutschland, de eigenaar, de bedrijfsleider, haar medewerkers en de informatiebronnen evenals de websitebeheerder nemen uitdrukkelijk afstand van elke aansprakelijkheid voor de correctheid en/of inhoud van de informatie op haar website(s), exposé(s) en de daarbij behorende links en URL's.