Deutsch

Particuliere objecten

Eifel Immo Deutschland Pantenburg
€ 398.000
beschikbaar
7 kmrs | 390 m²
Te koop aangeboden in Bernkastel-Kues, direct gelegen aan de rivier de Moezel en op slechts 900 meter verwijderd van het centrum van Bernkastel, in eigentijdse sfeer met veel liefde en vakkundigheid gerenoveerd, historisch fachwerkhuis uit de zestiende eeuw met twee royale terrassen aan de achterzijde. Dit unieke huis wordt volledig gemeubileerd aangeboden. Aan de oever van de Moezel, direct aan de overkant, is parkeren kostenloos. Op circa 1 kilometer afstand bevindt zich een jachthaven. Het huis is thans in gebruik als vakantiehuis en biedt ruimte tot en met achttien personen!
Eifel Immo Deutschland
€ 69.500
verkocht onder voorbehoud
5 kmrs | 120 m²
GERESERVEERD Te koop aangeboden in het charmante dorp Prosterath, Gemeente Beuren (Hochwald), Landkreis Trier-Saarburg een vrijstaand huis met omgebouwde voormalige winkel, garage, schuur, tuin. De huidige eigenaren zijn reeds aangevangen met de renovatie (onder andere verwarming, plafond voormalige winkel en stroom), maar kunnen door omstandigheden de verdere benodigde renovatie niet voortzetten. Een object voor de handige doe-het-zelver. Grondstuk 664 m², aparte weide op korte afstand ruin 1 ha.
Eifel-Immo-Deutschland
€ 349.000
beschikbaar
6 kmrs | 180 m²
Te koop in Daun (Daun-Boverath) verzorgde vrijstaande woning (bouwjaar 1979) met serre (bouwjaar 2017), appartement in de kelder, tuin, terras, garage, carport, eigen parkeerplaatsen en grote plantenkas. De woning ligt op een goede locatie en in korte tijd bereikt u het centrum van Daun.
Eifel Immo Deutschland
€ 295.000
beschikbaar
6 kmrs | 160 m²
Te koop in het kuuroord Manderscheid, prachtig gelegen, vrijstaand huis voor de liefhebber, op een royaal grondstuk en uitzicht op de Manderscheider Burchten. Het vrijstaande huis bestaat uit een eengezinswoning en een klein appartement, 2 parkeerplaatsen, tuin met twee terrassen en meerdere kleine tuinhuizen, geschikt voor permanent gebruik of verhuur. Het pand is de afgelopen 5 jaar continu verbouwd en gerenoveerd door de huidige eigenaar en er is geen renovatie achterstand. Waterleidingen en elektra zijn vernieuwd. De ramen met dubbele beglazing in 2017. Het dak en de verwarming zijn nog in de originele staat.
Eifel Immo Deutschland
€ 324.900
beschikbaar
4 kmrs | m²
Te koop een heel bijzonder vakantiehuis (bungalow) met adembenemende uitzichten en privacy. Deze bungalow is oorspronkelijk gebouwd in 1955. De huidige eigenaren hebben het huis gerenoveerd/ vernieuwd in 2013 met een investering van meer dan 200.000, - € (rekeningen ter inzage). Ook de riolering is van 2013. Het huis wordt gewaardeerd als Energie Efficiënt Huis (Warme lucht pomp 2013). Het gehele huis is voorzien van vloerverwarming (keramische tegels). Het huis is ook geschikt voor minder valide mensen. De twee grote terrassen met een prachtig uitzicht maken uw droomwens compleet. Deze bijzondere bungalow, is het niet alleen ideaal voor uw eigen vakantie gebruik, maar ook als (gedeeltelijke) luxe vakantieverhuur. Indien gewenst kunnen wij de verhuur verzorgen.
Eifel Immo Deutschland
€ 324.500
beschikbaar
5 kmrs | 207 m²
Te koop in de bosrijke omgeving van Waxweiler, een vrijstaande luxe en zeer verzorgd huis met tuin, terras, balkon en carport. Het huis ligt in een doodlopende straat. Indeling: Kelder (eigen toegang); Ruime hobbyruimte met sauna, Verwarmingsruimte/ hobby ruimte.
Eifel Immo Deutschland
€ 274.500
beschikbaar
4 kmrs | 75 m²
Te koop in Winterspelt Eifel (nabij Steinbrück), op slechts 500 meter van de Belgische grens, een vrijstaand chalet (houtbouw) met tuin, 2 terrassen, garage en eigen parkeerplaatsen. Een gezellige accommodatie voor uw vrije tijd of als investering voor (deel) vakantieverhuur. De riool- en rioolaansluitingen zijn drie jaar geleden volledig vernieuwd.