Deutsch

Aanbod

1  |  2
Eifel Immo Deutschland
€ 00.00
verkocht
7 kmrs | 126 m²
VERKOCHT Te koop Omgeving Daun-Manderscheid (Üdersdorf-Trittscheid) een charmant gezinshuis met royale parkeermogelijkheid en moderne ruime garage. Deze ruime hoekwoning biedt veel slaapkamers en is daardoor niet alleen geschikt voor permanente bewoning, maar ook als investering voor (deels) vakantieverhuur. Indien gewenst kunnen wij de verhuur en huismeesterschap volledig verzorgen
Eifel Immo Deutschland
€ 359.000
beschikbaar
10 kmrs | m²
Te koop in Bernkastel-Kues, in de directe omgeving van de Moezel en ongeveer 900 m van het centrum van Bernkastel, in een moderne ambiance, gerenoveerd Pension/B&B. In de afgelopen jaren is dit object grondig gerenoveerd en gemoderniseerd (o.a. ramen, gasverwarming, kabels, elektra, deel van het dak, badkamers, riolering en meubilair vernieuwd). Aan de oevers van de Moezel is parkeren gratis aan de overkant van de straat. Er is een jachthaven op ongeveer 1 km afstand. De woning wordt momenteel gebruikt als Bed & Breakfast en is succesvol verhuurd met een jaarlijkse kale huur van circa € 21.000.
Eifel Immo Deutschland
€ 189.000
beschikbaar
7 kmrs | 160 m²
Te koop tussen Daun en Manderscheid een vrijstaand ruim huis met grote tuin met prachtig vergezicht en dubbele garage. Deze woning biedt veel potentie en is na renovatie en modernisering niet alleen geschikt voor permanente bewoning, maar ook als investering voor (deels) vakantieverhuur. Indien gewenst kunnen wij de verhuur en huismeesterschap volledig verzorgen.
Eifel Immo Deutschland
€ 295.000
beschikbaar
8 kmrs | 208 m²
Te koop in de prachtige Moezelstreek ruime een-/tweegezinswoning (wijn- en vakantieoord Burgen) met bijgebouw (volledig vernieuwd dak) met dubbele garage, feestruimte en berging direct aan de overkant van de woning. Burgen is het "bruggendorp". Door het dorp stroomt de Frohnbach. Hier alleen al zijn er 19 bruggen en loopbruggen. Burgen wordt gekenmerkt door een vredige landelijke idylle in schone en gezonde lucht. Er is geen doorgaand verkeer en in plaats daarvan rustgevende vrede en rust. Deze woning biedt vele mogelijkheden, bijvoorbeeld als permanente bewoning met een groot gezin, of als onderdeel van een vakantieverhuur of als beleggingspand met een complete vakantieverhuur.
Eifel Immo Deutschland
€ 0.00
verkocht
11 kmrs | 286 m²
VERKOCHT Te koop 2 huizen voor 1 prijs! Omgeving Meerfelder Meer, Manderscheid en Daun, in het centrum van de fraaie Vulkaan Eifel (Deudesfeld), twee huizen (nu in gebruik voor verhuur als 2 vakantiehuizen) op een grondstuk van maar liefst 1.535 m² met een mooi terras en tuin. In de afgelopen jaren zijn beide huizen volledig gestript en herbouwd. Dat betekent nieuwe plafonds, nieuwe waterleidingen, nieuwe elektriciteit, nieuwe ramen, nieuw meubilair, nieuwe keukens, nieuwe centrale bio-verwarming, nieuw terras, etc. De twee huizen zijn volledig nieuw geïsoleerd. Door de zeer goede isolatie en het moderne verwarmingssysteem zijn de bijkomende kosten laag. Beide huizen zijn de afgelopen jaren succesvol verhuurd als vakantiehuizen en ook voor 2022 is de verhuur uitstekend. In de eerste 3 maanden van dit jaar is al voor ruim € 27.000, - aan verhuurinkomsten geboekt. Een ideaal beleggingsobject, maar ook zeer geschikt voor bijvoordeeld gedeeltelijke verhuur, gecombineerd met eigen permanente bewoning. Verkoop inclusief volledige inrichting.
Eifel Immo Deutschland
€ 0.00
verkocht
10 kmrs | 301 m²
Verkocht
Eifel Immo Deutschland
€ 228.000
beschikbaar
10 kmrs | 216 m²
Beleggingsobject voor vakman/belegger. Te koop tussen Daun en Manderscheid in het gezellige dorpje Ellscheid een gedeeltelijk gerenoveerde twee/driegezinswoning. Deze woning is geschikt voor permanente bewoning, maar ook als investering voor (deels) vakantieverhuur. Tevens terras en een ruime tuin en schuur. Deze (dubbele) woning biedt bijvoorbeeld veel potentie voor groepsverhuur. Indien gewenst kunnen wij de verhuur en schoonmaak verzorgen.
Gonnersdorf €
€ 0.00
verkocht
5 kmrs | 90 m²
verkocht
Eifel Immo Deutschland
€ 325.000
13 kmrs | m²
Investerings- of vakantie/woonhuis met ruim gastenverblijf in Klotten (Moezel), directe nabijheid van Cochem-Zell, geheel gemeubileerd en gerenoveerd, circa 60 meter van de Moezel en restaurants. De stad Cochem is in 10 minuten te bereiken. Op dit moment wordt het zeer succesvol volledig verhuurd als vakantiehuis voor grote groepen, maar eigen gebruik met verhuur van een gastenverblijf is ook een goede optie. Klotten is erg populair vanwege de ligging. Vakantiepark Klotti ligt in Klotten.
Manderscheid
€ 0.00
kmrs | m²
Eifel Immo Deutschland
€ 0.00 (kosten koper)
verkocht
2 kmrs | 58 m²
Eifel Immo Deutschland
€ 32.500
beschikbaar
0 kmrs | m²
Te koop aangeboden in Manderscheid (Eifel) prachtige bouwgrond (521 m²), volledige aansluitingen. Manderscheid met ca. 1.300 inwoners is een van de kleinste klimaatsteden met stadsrechten in Duitsland, en wordt vooral gekenmerkt door wandelaars en fietsers als toeristische bestemming en wordt niet voor niets de "Parel van de Eifel" genoemd! De geweldige infrastructuur maakt het ook mogelijk om zonder auto te leven!
Eifel Immo Deutschland
€ 795.000
beschikbaar
16 kmrs | m²
Beschrijving van het object: Vastgoedbelegging! In het centrum van Manderscheid groepsaccommodatie/familiebijeenkomsten met 34 bedden, gemeenschappelijke ruimte met 50 zitplaatsen, pub met 25 zitplaatsen, extra apart gebouw voor feesten, garage voor 15 motoren, 26 parkeerplaatsen, terras voor 24 personen en appartement op de eerste verdieping. Op dit moment wordt dit object gebruikt als hotel/restaurant. Verkoop inclusief compleet bedrijfsmeubilair en inventaris.
Eifel Immo Deutschland
€ 0.00
6 kmrs | m²
Te koop aangeboden succesvol, geheel gerenoveerd en gemoderniseerd restaurant in Manderscheid met 2 terrassen en een royaal eigenaarsappartement. Verkoop wegens privéomstandigheden. Het restaurant is nog volop in bedrijf en is zeer succesvol, ook in deze Corona periode. Binnen zijn er 45 zitplaatsen voor uw gasten, en op de twee terrassen gezamenlijk 66 plaatsen. Eigen parkeerplaats 100 m², aparte uitbouw (2018) met werkplaats en extra berging.
Eifel Immo Deutschland
€ 0.00
12 kmrs | 390 m²
Visionairs/investeerders gezocht. Te koop tussen Daun-Wittlich (Manderscheid, Eifel), A1 locatie met ongeveer 1.800 m² grond, zeer ruim gebouw plus een tweede gebouw, garage, veel parkeerplaatsen en schuur. Deze woning is toe aan renovatie en renovatie, maar biedt veel potentie voor de juiste kopers dan bijvoorbeeld een bedrijfs-/kantorencomplex met (gedeeltelijke) verhuur, B&B in combinatie met een kroeg, of als nieuwe accommodatie voor het grote gezin. Tegenover deze woning een zeer mooi park.
1  |  2