Deutsch

Aanbod

1  |  2  |  3  |  4
Eifel Immo Deutschland Pantenburg
€ 0.00
verkocht
6 kmrs | 140 m²
verkocht
Eifel Immo Deutschland
€ 84.500
3 kmrs | 71 m²
Te koop in een idyllische bosrijke omgeving (omgeving Ulmen-Cochem) een vrijstaand houten huis vakantiehuis met gastenverblijf, tuin, terras en zwembad. Ook als beleggingsobject zeer geschikt vanwege de locatie. In de (gedeeltelijke) verhuur voor vakantiegasten en huismeesterschap, wij kunnen desgewenst voorzien.
Eifel Immo Deutschland
€ 99.500
beschikbaar
4 kmrs | 102,5 m²
Te koop in een idyllische bosrijke omgeving (omgeving Ulmen-Cochem) een vrijstaande volledig gemoderniseerde vakantie bungalow met tuinhuis, tuin, terras en zwembad. Ook als beleggingsobject zeer geschikt vanwege de locatie. In de (gedeeltelijke) verhuur voor vakantiegasten en het huismeesterschap, kunnen wij desgewenst voorzien Perceel ongeveer 750 m².
Eifel Immo Deutschland Manderscheid
€ 149.500
beschikbaar
0 kmrs | 70 m²
Te koop aangeboden in Auderath: Snackbar/cafetaria, gunstig gelegen tussen Cochem en de Nürburgring aan de drukke B259 (ca. 6.000-7.000 voertuigen per dag).
Eifel Immo Deutschland
€ 224.900
beschikbaar
6 kmrs | m²
Te koop een zeer ruim hoekhuis in Bernkastel-Kues met mooie tuin, terras en garage. De plaats heeft een zeer goede infrastructuur en binnen een paar minuten bent u aan de Moezel en het centrum van Bernkastel.
Eifel Immo Deutschland Pantenburg
€ 398.000
beschikbaar
7 kmrs | 390 m²
Te koop aangeboden in Bernkastel-Kues, direct gelegen aan de rivier de Moezel en op slechts 900 meter verwijderd van het centrum van Bernkastel, in eigentijdse sfeer met veel liefde en vakkundigheid gerenoveerd, historisch fachwerkhuis uit de zestiende eeuw met twee royale terrassen aan de achterzijde. Dit unieke huis wordt volledig gemeubileerd aangeboden. Aan de oever van de Moezel, direct aan de overkant, is parkeren kostenloos. Op circa 1 kilometer afstand bevindt zich een jachthaven. Het huis is thans in gebruik als vakantiehuis en biedt ruimte tot en met achttien personen!
Eifel Immo Deutschland
€ 54.500
beschikbaar
6 kmrs | 140 m²
Te koop aangeboden in de nabijheid van Meerfeld (bekend vanwege het prachtige Meerfelder Maare) en de toeristische stad Manderscheid, aan een zijde aangebouwd huis met tuin, eigen parkeerplaats, 2 garages en een schuur. Perceel 730 m². Gedeeltelijk te renoveren en te moderniseren.
Eifel Immo Deutschland
€ 194.000
verkocht
7 kmrs | 160 m²
VERKOCHT! Te koop aangeboden in Bettenfeld goed lopende B&B in 2017/2018 totaal gerenoveerd en gemoderniseerd met adembenemend uitzicht aan de achterzijde! De renovatie en modernisering heeft tot een prachtig resultaat geleid, het gehele huis heeft een luxe en frisse uitstraling. De vraagprijs is inclusief de inventaris van de gastenkamers (uitgezonderd privébezittingen).
Eifel Immo Deutschland Pantenburg
€ 0.00 (kosten koper)
verkocht
4 kmrs | 107 m²
VERKOCHT
Eifel Immo Deutschland Pantenburg
€ 0.00
verkocht
4 kmrs | 148 m²
verkocht, midden in het bos, vrijstaand, goed onderhouden, vakantiehuis in Bleckhausen op een grondstuk van circa 5.000 m² met zelfstandig appartement in de beneden verdieping. Ook zeer geschikt, indien gewenst, voor geheel of gedeeltelijke verhuur als vakantiehuis. Midden in de natuur en toch centraal gelegen, slechts 7 autominuten van de bekende plaats Manderscheid en op slechts een kwartiertje rijden van de grotere plaats Daun.
Eifel Immo Deutschland
€ 274.500
verkocht
4 kmrs | m²
VERKOCHT! Te koop aangeboden in Waldkönigen nabij Daun recent, en met zorg, gerenoveerd en gemoderniseerd vrijstaand familiehuis met garage en prachtig wijds uitzicht aan de achterzijde. Het huis ligt in een moderne woonwijk, aan een rustige weg met uitsluitend bestemmingsverkeer. Op korte loopafstand van het huis vindt u bosrijk gebied. In nog geen tien autominuten bereikt u de gezellige stad Daun, met uitstekende infrastructuur. Het in 2013 gerenoveerd huis biedt een frisse, moderne uitstraling, zonder dat de warmte en gezelligheid zijn aangetast. In 2015 is ook de buitenkant en de tuin gemoderniseerd. Het gehele huis is geschilderd, en aan de achterzijde zijn twee zonnige terrassen aangelegd, de aanplant van heggen aan de voor en zijkant zorgen voor privacy.
Eifel Immo Deutschland
€ 0.00
verkocht
8 kmrs | 200 m²
verkocht
Eifel Immo Deutschland
€ 249.000
9 kmrs | 301 m²
Te koop aangeboden op een grondstuk van 3.300 m² prachtig gerenoveerd en volledig gemoderniseerd Pension, B&B, groepsaccommodatie, vakantiehuis, met ruime tuin, grote schuur/garage, en zeer ruim parkeerterrein. Het object bestaat uit drie gedeeltes met elk een eigen ingang, welke echter van binnenuit middels tussendeuren te bereiken zijn. Om deze reden is dit objekt uitermate geschikt voor de verhuur aan groepen, aangezien er dan minimaal 17 ruime slaapplaatsen beschikbaar zijn. Daarnaast beschikt dit objekt over een uitermate ruime garage en stalling voor fietsen en motoren, hetgeen door huurders altijd zeer gewaardeerd wordt. Het hart van het huis is thans in gebruik als eigenaars woning. Aan de rechterzijde van de eigenaarswoning vindt u de B&B, en aan de linkerzijde het gedeelte dat thans als vakantiehuis wordt verhuurd. In totaal heeft u de beschikking over 6 slaapkamers, en 17 slaapplaatsen, twee toilet/douche groepen en een badkamer bij de eigenaarswoning.
Eifel Immo Deutschland
€ 74.900
beschikbaar
5 kmrs | 115 m²
Te koop aangeboden in het gezellige dorp Eckfeld nabij Manderscheid, leuk en goed onderhouden gezinshuis met vier slaapkamers, ruime keuken op een grondstuk van 1040 m². Op het grondstuk vindt U teven twee voormalige landbouw schuren, deze dienen gerenoveerd te worden, maar doen in de huidige staat prima dienst als royale garage en opslagplaats. Volop parkeergelegenheid aan de voorzijde van het huis op eigen terrein.
Eifel Immo Deutschland
€ 0.00 (kosten koper)
verkocht
6 kmrs | 190 m²
verkocht
1  |  2  |  3  |  4